At the Oscars
Sep
22
4:00 PM16:00

At the Oscars

Kolbotn Konsertorkester inviterer til en konsert i Oscar-utdelingens ånd. Sammen med Ida Tunestveit byr vi på musikk som enten har vunnet eller vært nominert til en Oscarstatuett.


Det er en enorm musikkskatt å ta av når man tenker på hvilke komponister og sanger som har vært involvert i amerikansk filmindustri de siste 85 årene. Oscar-utdelingen startet nemlig allerede i 1934, og de første årene finner man navn som Cole Porter, Irving Berlin, George Gershwin og Jerome Kern blant nominerte og vinnere av den høythengende prisen. Like respektert som hitmakerne, ble etterhvert også de som skrev selve filmmusikken; hvor kanskje John Williams er den mest kjente.

Hvem husker vel ikke Oscarvinnere som Over the Rainbow, When you wish upon a star og White Christmas fra «gamle dager»? Que Sera, Sera fra 50-tallet, Moon River fra 60-tallet, 80-tallets monsterpoplåter fra Stevie Wonder, Lionel Ritchie og Giorgio Moroder? Før Disney tok over hegemoniet med sangene fra Den lille havfruen, Skjønnheten og udyret, Aladdin og ikke minst Elton Johns; Can you feel the love tonight fra Løvenes konge. I 2012 lyktes det endelig for en James Bond-film å få statuetten, for tittellåten i Skyfall, sunget av Adele. Nesten 50 år for sent vil noen si, all den tid Shirley Bassey sang Goldfinger i filmen med samme navn allerede i 1964.

Uansett om en gjennom årene har vært enig i nominasjoner eller vinnere, er det ingen tvil om at det er en anselig mengde musikk mange gjerne lytter til.

Vi håper dere får noen av låtene dere liker, og er ganske sikre på at musikken vi spiller vil bringe frem minner hos de aller fleste! God fornøyelse!

Kveldens dirigent er Rune Andre Halvorsen.

View Event →

Sommerkonsert 2019
Jun
15
1:00 AM01:00

Sommerkonsert 2019

Lørdag 15. juni kl.13:00 er det duket for Kolbotn Konsertorkesters tradisjonelle sommerkonsert på torget i Kolbotn sentrum, Jan Baalsruds plass.

Programmet på sommerkonserten spenner over alt fra originalskrevet musikk for blåseorkester til norsk musikk og lettere underholdningsmusikk. Alle er hjertelig velkommen på torget til en flott og hyggelig musikkopplevelse.

Som vokal Solist på konserten er vi så heldige å ha med oss Nathalie Kulsrud som skal synge Kjetil Bjørnstads «Sommernatt ved Fjorden» og utvalgte sanger fra James Bond filmene.

Gjestedirigent i år er Petter Udnes, han har studert korps og orkesterdirigering på Norges Musikkhøgskole og jobber som dirigent og instrumentpedagog i Oslo og Akershus..

På programmet denne formiddagen finner vi perler som fra «La Forza Del Detino» av G.Verdi, «Armenian Dances» av Alfred Reed, «Sommernatt ved Fjorden» av Kjetil Bjørnstad, utvalgte sanger fra James Bond filmene, «Shepard`s Hey» av Percy Grainger, samt flere andre kjente perler med flott musikk og selvsagt får du høre den evigunge Valdresmarsjen av Johannes Hanssen.

Vi satser selvsagt på pent vær, men om det regner så flyttes konserten inn i Kolbens sal 2.

Gratis inngang!

View Event →
Før NM-konsert
Apr
2
7:00 PM19:00

Før NM-konsert

Kolbotn Konsertorkester arrangerer åpen konsert som oppladning til norgesmesterskapet. Med oss har vi Vestre Sarpsborg Janitsjarkorps som også skal spille sitt NM repertoar. Dette har blitt en årlig tradisjon og vi gleder oss til å presentere stykkene vi har jobbet med de siste månedene.

View Event →
Før RM-konsert
Mar
29
7:00 PM19:00

Før RM-konsert

Kolbotn Konsertorkester arrangerer åpen konsert som oppladning til regionmesterskapet. Med oss har vi Vestre Aker Musikkorps som også skal spille sitt NM repertoar. Dette har blitt en årlig tradisjon og vi gleder oss til å presentere stykkene vi har jobbet med de siste månedene.

View Event →