Back to All Events

Sommerkonsert 2019

  • Strandliveien 1 Akershus Norway (map)

Lørdag 15. juni kl.13:00 er det duket for Kolbotn Konsertorkesters tradisjonelle sommerkonsert på torget i Kolbotn sentrum, Jan Baalsruds plass.

Programmet på sommerkonserten spenner over alt fra originalskrevet musikk for blåseorkester til norsk musikk og lettere underholdningsmusikk. Alle er hjertelig velkommen på torget til en flott og hyggelig musikkopplevelse.

Som vokal Solist på konserten er vi så heldige å ha med oss Nathalie Kulsrud som skal synge Kjetil Bjørnstads «Sommernatt ved Fjorden» og utvalgte sanger fra James Bond filmene.

Gjestedirigent i år er Petter Udnes, han har studert korps og orkesterdirigering på Norges Musikkhøgskole og jobber som dirigent og instrumentpedagog i Oslo og Akershus..

På programmet denne formiddagen finner vi perler som fra «La Forza Del Detino» av G.Verdi, «Armenian Dances» av Alfred Reed, «Sommernatt ved Fjorden» av Kjetil Bjørnstad, utvalgte sanger fra James Bond filmene, «Shepard`s Hey» av Percy Grainger, samt flere andre kjente perler med flott musikk og selvsagt får du høre den evigunge Valdresmarsjen av Johannes Hanssen.

Vi satser selvsagt på pent vær, men om det regner så flyttes konserten inn i Kolbens sal 2.

Gratis inngang!

Earlier Event: April 29
Første øvelse etter NM
Later Event: September 22
At the Oscars